برگزاری جلسه بررسی کیفیت آزمون‌های متمرکز پایان نیم سال دوم ۹۸-۹۷

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۹ کد : ۴۴۳۷۹ اخبار
جلسه بررسی کیفیت روند برگزاری آزمون‌ متمرکز پایان نیم سال دوم ۹۸-۹۷ با حضور دکتر محمد زاده معاون نظارت و سنجش، روسای محترم ۶ استان آذربایجان شرقی، البرز، چهارمحال و بختیاری، سمنان، قم و کرمانشاه ، مدیران دفاتر مرکزی حراست دانشگاه، سنجش و آزمون، خدمات آموزشی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در سالن جلسات سازمان مرکزی تشکیل گردید.
برگزاری جلسه بررسی کیفیت آزمون‌های متمرکز پایان نیم سال دوم ۹۸-۹۷

در ابتدای این جلسه دکتر محمدزاده معاون محترم نظارت و سنجش از همکاری روسا و کارشناسان واحدهای استانی در برگزاری هر چه بهتر آزمون‌ها  تقدیر و تشکر کردند و سپس مهندس علاء مدیر کل دفتر سنجش و آزمون گزارشی از بازدیدهای انجام شده توسط ناظرین واحدهای استانی  ارائه نمودند.

سپس روسای واحدهای استانی گزارشی از روند برگزاری آزمون‌های متمرکز و نیز نقاط ضعف و قوت آزمون‌ها بیان نموده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین واحدهای استانی از راه اندازی سامانه "آزمون متمرکز" بدلیل تسریع و تسهیل در روند برگزاری آزمون‌های مذکور تشکر نمودند.

سپس مدیران ستاد مرکزی به سوالات واحدهای استانی در حیطه کاری خود پاسخ داده و در ادامه مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه نیز ضمن تشکر از همکاری واحدهای استانی، اظهار داشتند هدف از حضور نمایندگان حراست در آزمون‌ها نظارت بر سلامت آزمون‌ها و کمک در پیشبرد اهداف دانشگاه بوده است.

در پایان دکتر محمد زاده معاون نظارت و سنجش از برگزاری آزمون هماهنگ برای نیم سال آینده (نیم سال اول 99-98) برای تمامی استان‌ها خبر دادند و ایشان افزودند بدون هماهنگی، همفکری و همدلی واحدهای استانی و مجموعه همکاران ستاد مرکزی انجام برگزاری آزمون متمرکز امکانپذیر نخواهد بود.