گزارش برگزاری آزمون‌های متمرکز پایان نیم سال دوم ۹۸-۹۷

۰۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۶ کد : ۴۴۳۵۳ اخبار
معاون نظارت و سنجش دانشگاه در خصوص روند برگزاری آزمون‌ متمرکز پایان نیم سال دوم ۹۸-۹۷ که از تاریخ ۱۸/۰۳/۹۸ شروع و در تاریخ ۲۲/۰۳/۹۸ پایان پذیرفت، توضیحاتی ارائه نمودند.
گزارش برگزاری آزمون‌های متمرکز پایان نیم سال دوم ۹۸-۹۷

آزمون‌های متمرکز پایان ترم دوره‌های علمی-کاربردی در نوبت دوم سال تحصیلی 98-1397 در 8 عنوان درسی اندیشه اسلامی1، اخلاق اسلامی،دانش خانواده و جمعیت و مهارتها و قوانین کسب وکار (مقطع کاردانی) و اندیشه اسلامی2، تاریخ تحلیلی صدر اسلام ،تفسیر موضوعی قرآن کریم و مهارت‌های مسئله یابی و تصمیم گیری (مقطع کارشناسی) از ساعت 14روز شنبه مورخ 18/03/98 مطابق برنامه زمانی اعلام شده و دستورالعمل آزمون در 120 مرکز آموزشی مستقر در 6 استان آذربایجان شرقی، البرز، چهارمحال و بختیاری، سمنان، قم و کرمانشاه آغاز و در تاریخ 22/03/98 پایان یافت.

دکتر محمدزاده معاون نظارت و سنجش از برگزاری آزمون هماهنگ و متمرکز در 6 استان برای 8 عنوان درس با تعداد 21152 نفر درس در 235 رشته تحصیلی خبرداد.

همچنین ایشان افزودند: در این آزمون‌ها به منظور تسریع و تسهیل در فرآیند برگزاری آزمون‌های متمرکز تمامی امور مربوط از قبیل ارسال و دریافت سوال، مستندات آزمون شامل شماره صندلی، پاسخنامه، برگه‌های حضور و غیاب و صورتجلسات، اعلام نتایج و.. از طریق "سامانه آزمون متمرکز" انجام شده است.

وی افزود: به منظور افزایش ضریب امنیتی در ارسال و دریافت سوالات، دو لایه رمز در سطح روسای مراکز و مسئولین حراست مراکز آموزشی در سامانه پیش بینی شده بود که جا دارد از همکاری و تعامل همکاران حوزه حراست سازمان مرکزی،واحد استانی و مراکز آموزشی در دریافت سوالات و همکاری در حفاظت آزمون تشکر و قدردانی گردد.

وی در ادامه گفت به منظور نظارت بر وضعیت برگزاری آزمون‌های فوق علاوه بر همکاران واحد استانی، تیمی متشکل از همکاران استان‌های قزوین، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، تهران شرق، تهران غرب، مازندران، کردستان و همدان نیز به عنوان ناظر در مراکز استان‌های منتخب برگزاری آزمون متمرکزحضور یافتند تا از نزدیک روند برگزاری آزمون متمرکز را مشاهده نمایند.

همچنین گروهی متشکل از معاون نظارت و سنجش، معاون آموزشی، معاون پژوهش و فناوری، مدیر کل دفتر سنجش و آزمون، مدیر کل خدمات آموزشی و مدیران مربوطه به همراه کارشناسان نیز از حوزه‌های امتحانی مستقر در استان‌های قم،آذربایجان شرقی و البرز بازدید بعمل آوردند.

در پایان دکتر محمدزاده معاون محترم نظارت و سنجش از همکاری روسا و همکاران واحدهای استانی آذربایجان شرقی،البرز،چهارمحال و بختیاری،سمنان،قم و کرمانشاه در برگزاری هر چه بهتر آزمون‌های مذکور تقدیر و تشکر نمودند.