امکان ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا پایان روز ۲۳ بهمن ماه فراهم شد

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۹:۲۲ کد : ۴۲۴۶۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در پاسخ به سوالات مکرر داوطلبان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به تعطیلات پیش رو، دکتر محسن محمدزاده درودی معاون نظارت و سنجش این دانشگاه در این خصوص گفت: با عنایت به هماهنگی بعمل آمده با سازمان سنجش آموزش کشور و با هدف تسهیل فرایند ثبت نام داوطلبان در ایام الله دهه فجر امکان ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی تا پایان روز 23 بهمن ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org برای داوطلبان و مراکز آموزشی امکان پذیر می باشد.

گفتنی است ثبت نام داوطلبان دوره های کارشناسی این دانشگاه بر اساس برنامه زمان بندی سازمان سنجش  آموزش کشورکماکان ادامه دارد.