دومین جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه برگزار شد

۱۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۷۴۷۷ اخبار
دومین جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه روز دوشنبه پنجم دی‌ماه ۱۳۹۶ با دستور کار بررسی و تصویب ساختار کمیته‌های موردنیاز برای استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای در دانشگاه و بررسی سازوکارهای مشارکت واحدهای استانی در اجرای برنامه‌های دفتر برگزار گردید.
دومین جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه شورای صلاحیت حرفه‌ای دانشگاه روز دوشنبه پنجم دی‌ماه 1396 با دستور کار بررسی و تصویب ساختار کمیته‌های موردنیاز برای استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای در دانشگاه و بررسی سازوکارهای مشارکت واحدهای استانی در اجرای برنامه‌های دفتر برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر امید رئیس محترم دانشگاه و رئیس شورای صلاحیت حرفه‌ای به بیان جایگاه و اهمیت نظام صلاحیت حرفه‌ای پرداختند و با اشاره به تصویب و ابلاغ قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی در روزهای اخیر اظهار داشتند: با توجه به متن ابلاغی این قانون و مفاد مندرج در آن باید مقررات و برنامه‌های دانشگاه را با آن هماهنگ کنیم و به دنبال تحقق اهداف اجرایی آن باشیم.

در ادامه، آقای دکتر حاتمی معاون محترم نظارت و سنجش و نایب‌رئیس شورا ضمن تشکر از تلاش‌های ارزشمند به‌عمل‌آمده در زمینه صلاحیت حرفه‌ای در دانشگاه اظهار داشتند: برای تحقق و اجرای نظام صلاحیت حرفه‌ای به کمک همه ذی مدخلان نیاز داریم و بدون مساعدت آن‌ها نمی‌توانیم به سرمنزل مقصود برسیم. ایشان ضمن اشاره به ضرورت تدقیق بیشتر برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه جهت استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای، بازنگری و اصلاح برنامه‌های درسی مبتنی بر شایستگی‌های حرفه‌ای را ازجمله برنامه‌ها و هماهنگی‌های حوزه صلاحیت حرفه‌ای با برنامه‌های درسی دانشگاه ذکر کردند.

سپس آقای دکتر ضیایی مهر مدیرکل دفتر صلاحیت حرفه‌ای و دبیر شورا در ادامه جلسه با مروری بر مطالب و مذاکرات جلسه قبل شورا به تشریح دستور کارها پرداختند و بیان داشتند دستورات این جلسه پیرامون تشکیل کمیته‌های موردنیاز و پاسخ به انتظارات استان‌ها در خصوص نقش و نحوه مشارکت واحدهای استانی در اجرایی کردن نظام صلاحیت حرفه‌ای است.

ایشان اشاره کردند که در این مرحله لازم است دو کمیته ذیل شورا تشکیل شود: کمیته استانداردسازی که وظیفه هماهنگی و احصای استانداردهای شایستگی مشاغل را بر عهده خواهد داشت و کمیته سنجش صلاحیت حرفه‌ای که مسئولیت تدوین و طراحی بسته‌های آزمون‌های عملکردی به‌منظور سنجش شایستگی‌های تعریف‌شده را انجام خواهد داد.

ایشان در ادامه افزودند واحدهای استانی نقش غیرقابل‌انکاری در اجرایی شدن برنامه‌های دفتر دارند به‌طوری‌که طی مسیر بدون حضور و مشارکت آن‌ها میسر نمی‌باشد.

در ارتباط با دستور کار دوم، دبیر شورا بیان کردند با توجه به ابلاغ مصوبه تشکیل شورای صلاحیت حرفه‌ای، واحدهای استانی دانشگاه همانند سایر دفاتر و حوزه‌های ستادی انتظار دارند نقش و تکالیف آنان در راستای اجرایی کردن مفاد آیین‌نامه ابلاغ‌شده معین شود و از پتانسیل‌ها و فرصت‌های موجود در این بخش‌ها استفاده حداکثری صورت گیرد.

در ادامه جلسه اعضای شورا اقدام به اظهارنظر درباره دستورات کار شورا نمودند و پیشنهادهایی را در راستای اجرای هر چه دقیق‌تر برنامه‌های دبیرخانه شورا ارائه نمودند.

در پایان ضمن تصویب کلیات تشکیل کمیته‌های پیشنهادی دبیرخانه شورا مکلف شد شیوه‌نامه اجرایی کمیته‌ها را برای جلسات آتی آماده و به شورا ارائه نماید. همچنین مقرر شد دبیرخانه شورا آیین‌نامه پیشنهادی نحوه اجرایی شدن قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی را در راستای همسوسازی فعالیت‌های دانشگاه با قانون مذکور تهیه و ارائه نماید.