برگزاری دومین کارگاه آموزشی نظارت و ارزیابی

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۱ کد خبر : ۳۷۱۵۲ اخبار
دومین کارگاه آموزشی نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی ویژه مسئولان نظارت و ارزیابی واحدهای استانی سراسر کشور در مورخ ۲۳ و ۲۴ آبان سال جاری در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دومین کارگاه آموزشی نظارت و ارزیابی

این دوره آموزشی با محوریت شرح و بسط الگوی ارزیابی درونی و مفاهیم مرتبط با آن و همچنین طرح مسائل جاری، تبادل نقطه نظرات و تجارب، به مدت 12 ساعت برگزار گردید. حضور و ایراد سخنرانی ریاست محترم دانشگاه و بیان جهت گیری‌های کلان دانشگاه در امر کیفیت بخشی و تضمین کیفیت، اولویت‌ها و  انتظارات از حوزه نظارت و ارزیابی همچنین مشارکت و سخنرانی آقای دکتر حاتمی معاون محترم نظارت و سنجش از جنبه‌های حائز اهمیت این دوره بوده است. طرح دیدگاه‌ها و ارائه گزارشی از اقدامات به عمل آمده و در دست اقدام پیرامون برنامه‌های تحولی نظارت و ارزیابی، تشریح سامانه نظارت و ارزیابی (سنا)، تبیین آیین نامه و شیوه نامه انتصاب سرپرستان و روسای مراکز آموزشی علمی کاربردی و جلسه پرس و پاسخ، از دیگر بخش‌های کارگاه در روز نخست بوده است.

در روز دوم کارگاه، مبانی و تجارب علمی مرتبط با مفاهیم ارزیابی، نظارت، کیفیت آموزشی، مدل‌ها و الگوهای ارزیابی با محوریت ارزیابی درونی توسط استاد محترم جناب آقای دکتر عباس بازرگان تدریس و استفاده ایشان از روش تدریس مباحثه و مشارکتی به غنای کیفی این دوره و افزایش سطح توانمندی و رضایتمندی مخاطبین منجر گردید.